Аз с нищожества не общувам. С тези думи главният режисьор на

...
Аз с нищожества не общувам. С тези думи главният режисьор на
Коментари Харесай

Морфов нарече нищожество директора на Народния театър

" Аз с нищожества не поддържам връзка ". С тези думи основният режисьор на Народния спектакъл “Иван Вазов ” Александър Морфов изяснява служебните си връзки с шефа на първата ни натрупа Васил Василев.



Васил Василев

В изявление за уеб страницата “Площад Славейков ” Морфов признава, че точно той стои зад новата акция с надрасканите порти - този път надпис “Официален офис на Движение за права и свободи ” се появява на вратата на шефа. Надраскана наново е и вратата на пиарката Велислава Кръстева с “Приемна на Движение за права и свободи ”. За случая заяви през вчерашния ден първи Lupa.bg
 
В изявлението си Морфов показва, че дейностите му са предизвикани от протичащото се в театъра, който по думите му се е трансформирал в “безмозъчна партийна централа ” поради ръководството на Васил Василев, който работи като “едноличен феодал ” и си играе със слабостите на бедните хора. Според него, Василев е купил артистите и е разцепил театъра на две благодарение на “заплахи, клевети, неистини, комисии, тласкане към доносничество, посещаване при президента… ”.

Според Морфов шефът Василев “има доста постоянен чадър над главата си ”, откакто отхвърля да дава доклади и сведения на Министерството на културата и Народното събрание. Заяви обаче, че не знае каква е ролята на президента, при който вървяха актьорите от първата ни натрупа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР